Hallo, ik ben Nicolas!

Ik ben een student die besloten heeft om een ondernemer te worden. De loopbaan die hieronder staat, is hetgeen wat ik tot nu toe al heb gedaan! Volg je even mee?

Een jaaropleiding
Commercieel Webverkeer — 2016

Nicolas Maas tijdens zijn jaaropleiding ComWeb in HPO - Vivato

Commercieel webverkeer gaf me de mogelijkheid om veel kennis op te doen omtrent HTML, CSS en PHP. Deze kennis gaf me de mogelijkheid om mijn nieuwe opleiding NMCT vlot te starten.

Bacheloropleiding
NMCT - 2017 tot nu

Nicolas Maas tijdens de projectenbeurs van NMCT

Websites maken is niet het enige wat ik wil doen. Mijn toekomstbeeld is een beeld waarin ik voor professionele klanten andere producten kan voorleggen zoals apps. De realisatie hiervan is mogelijk door de opleiding NMCT. De voornaamste reden waarom juist deze opleiding de sleutel is, tot de realisatie van mijn toekomstbeeld, is vanwege de verschillende onderwerpen die er worden gegeven zoals netwerken en dergelijke.

Student & Ondernemer
Dreamphase - 2018 tot nu

Nicolas Maas van Dreamphase Webdesign in Kortrijk

Websites maken begon als een hobby. De creatie van een webpagina was iets wat me altijd een gevoel van euforie gaf. Op verzoek van iemand die een website nodig had, maakte ik een website. Het was deze persoon die me de vraag stelde waarom ik niet de stap had genomen om te ondernemen en om professionele klanten te helpen met hun website. In Maart 2018 nam ik de stap en ik kan u één ding garanderen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Waarom voor mij kiezen?

Ik ben dus Nicolas, een 22-jarige student NMCT. Bezeten zijn door alles wat met technologie te maken heeft, hoort bij mijn persoonlijkheid. Perfectionistisch, leergierig en één en al oor zijn naar wat u te vertellen heeft, horen daar zeker ook bij! Iedereen heeft altijd prachtige verhalen over hoe men gestart is met een onderneming. Dit wil ik samen met u omzetten naar een website zodat iedereen uw verhaal kan volgen!

Contacteer mij