Webdesign

Home » Diensten » Webdesign

Wij bouwen jouw website op maat. Ieder bedrijf is uniek en jouw website hoort dat ook te zijn! Benieuwd hoe wij te werk gaan? Scrol dan omlaag!

background

Prototyping

Vooraleer we beginnen, worden er ruwe schetsen gemaakt van de structuur van de website. Deze zijn zeer minimalistisch. Op basis van deze schetsen wordt een gedetailleerd voorbeeld gemaakt dat weergeeft hoe wij jouw website zullen vormgeven. Op basis van jouw feedback worden er aanpassingen gemaakt. Als het voorbeeld dat wij je tonen totaal niet in de smaak valt, is het voor ons geen probleem om opnieuw van start te gaan! Jouw mening is voor ons van essentieel belang!

background

Development

Eenmaal de basis compleet is, gaan we over naar het ontwikkelen. We gaan dan van gewone websites naar volwaardige webapps. Bij deze ontwikkeling is alles mogelijk! Momenteel aanvaard ik nog geen webshops. Mijn statuut als student zorgt ervoor dat ik niet voldoende support kan aanbieden indien er iets fout loopt in de shop. Dit is maar een tijdelijk hindernis! In de toekomst zullen webshops zeker toegevoegd worden aan het aanbod, misschien zelfs meer!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie