Sociale Media

Home » Diensten » Sociale Media

Het is bijna ondenkbaar dat iemand geen sociale media gebruikt. Toch zijn er veel bedrijven die dit nog niet doen. Het is ons doel om hier werk van te maken! Bekijk hier wat we precies doen.

background

Content Planning

Vooraleer er een planning wordt opgemaakt, is het voor ons belangrijk dat wij jouw bedrijf beter leren kennen. Het is voor ons belangrijk om te weten wat jullie doel is, zodat wij ons daaraan kunnen aanpassen. Op basis van hoeveel tijd die je kan investeren in sociale media, maken we een planning over wat je kan posten. Met onze kennis en uit de analyse van de concurrentie, weten we wat er wel en niet scoort op sociale media voor jouw sector. Zo komen we tot nieuwe posts die je kan delen met jouw (nieuwe) klanten.

background

Analyse

Wil je enkel een derde opinie? Iemand die vanuit een ander standpunt kijkt naar jouw sociale media? Dan kan je ook bij Dreamphase terecht. Wij kijken naar de algemene look & feel van je kanalen. Ook kijken we naar wat je beter wel of niet doet. Bij Facebook kan eventueel gekeken worden naar de instellingen van de pagina en andere zaken. Wij analyseren alles en dan krijg jij van ons een rapport opgestuurd!